maanantai 6. maaliskuuta 2017

Ajatuksen Valo # 17 ja Valotus # 1 pihalla! + Päivityksiä

Uudessa Ajatuksen Valossa haastatteluissa ovat nyt Cross to Bear, Rotten Sound ja Haltlose. Puntala-rock- Hässäkkäpäivätfestarijutut ja lisäksi tuttuun tapaan arvioita ja 3/5 (viimeisen kerran). Näillä ei pelkästään sivuja täytetä, vaan lisänä on ”Satunnainen matkailija”-hengessä toteutettu juttu matkailusta Kotkaan. Lisäksi allekirjoittaneen fiksaatio valokuvaamiseen alkaa tulla yhä ilmeisemmäksi, sillä mukana on valokuviin pohjautuvia juttuja mm. Anterokista, Sunny Car Centerin nykytilasta, Keltaisen talon viime hetkistä ja luonnonkauniista Varikonniemestä. Juttuja on vielä lisäksi Cro-Mags-kirjallisuudesta, Despise Yousta, japanilaisesta crustista ja toki valokuvaamisesta. Lisäbonuksena on vielä Joe Pesci-tribuuttisivu! 88 sivua neljällä eurolla, kuusi postitse, ei paha!



--------------------------------------------------------



Samalla (päivän)valon näkee Valotus-valokuvazine, josta oli perustamissanat lausuttu jo Ajatuksen Valossa # 15. Tässä on tosiaan pelkästään valokuvia, eli se on aikalailla eri juttu kuin massiivisia tekstiseiniä suosinut Ajatuksen Valo. Kyse on ihan omasta jutustaan, mä nyt vaan keksin että sitä voisi yrittää alkuun tyrkyttää tätä kautta.

Ensimmäinen, 32-sivuinen Valotus jakaantuu kolmeen eri teemaan:
- Jotain satunnaisia kuvia, joissa ei ole mitään muuta yhteistä kuin se, että ne on otettu samana päivänä.
- Keikkakuvia.
- Pala kauneinta Neuvosto-Tammelaa, eli kuvia Tampereen Tammelasta.


Tämä zine hakee vasta muotoaan (ja itse asiassa myös kohdeyleisöään), onhan sen ensimmäinen numero toki vasta pöydällä. Sikäli kuin kaikelta muulta säätämiseltä ehdin, niin kakkosnumeron on määrä ilmestyä hyvinkin pian. Tästä zinestä on otettu vain 75 kappaleen painos. Valotus maksaa kolme euroa kappaleelta, eikä sitä ole ainakaan nyt menossa minnekään jälleenmyyntiin.



Molempia lehtiä saa tilattua yhdessä (molemmat samoilla posteilla 9 euroa) tai erikseen (AV17 kuudella eurolla posteineen, Valotuksen hintaan 1,80 euroa postikuluja päälle). Myös Ajatuksen Valon edellisiä numeroita ja Nurjaa Kehän numeroita 2 ja 3 on vielä saatavilla. Tilaukset osoitteeseen piparnakkeli.kamakarhu AT gmail.com .

----------------------------------------------------

UUTTA DISTROSSA

7”
Plastic Tones – The Eyes 6 €
Plastic Tones – More Trouble 6 €
Split: Hjärnblödning / Loppusijoitus 5 €
Vivisektio – Ydintalvi 5 €

LP
Dispair – Legacy of Fear 10 €
Indian Nightmare – Taking Back the Land 12 €

Kasetti
Fecal Fetal – Lopun ajat 3 €
Necroslurg – Haudantaka 5 €
Raptus – Kaupungit veden yllä 4 €

Zine
Ajatuksen Valo # 17 (Rotten Sound, Cross to Bear, Haltlose, Puntala-rock, Hässäkkäpäivät, photography, etc.) 4 €
Kancer Kountry # 7 (Toni Salminen, Mirko
Stereotypia, M.O.R.A.-tour etc.) 3 €
Valotus # 1 (Photography zine, 32 A5 pages) 3 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti